Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо команду інституту з гирьового спорту із вдалим виступом на змаганнях у Житомирі

Добавлено: 19.02.2019 Переглянуто: 1022


15-17 лютого 2019 року на спортивній базі Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова відбулися Всеукраїнські та Всеармійські змагання з гирьового спорту «Гвардійський ривок», «Об'єднання – запорука розвитку», пам'яті О.М. Дідовця.

У змаганнях взяли участь понад 200 учасників, які представляли всі військові формування України. Збірна команда нашого вишу показала гарні результати. На вищу сходинку п'єдесталу у ваговій категорії до 68 кілограмів піднялася майстер спорту з гирьового спорту курсовий офіцер лейтенант Тетяна Гром. Під час напруженої боротьби Тетяна не залишила шансів своїм суперницям, зробила рекордну кількість ривків — 291, більше ніж на 30 ривків обійшла спортсменку з Одеси і більш ніж на 60 ривків спортсменку із Житомира. Наша гордість не залишила шансів суперницям та стала чемпіонкою змагань.

Четверте місце у ваговій категорії до 63 кілограмів, вирвавши пудову гирю 233 рази, зайняла курсант першого курсу Вікторія Полюхович. Це перший успіх молодої спортсменки на шляху до майбутніх перемог.

Вітаємо наших переможців та призерів !!! Бажаємо подальших вищих спортивних досягнень!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх