Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ імені Героїв Крут розпочалася підготовка майбутніх користувачів Логістичної інформаційної системи у рамках програми USAI-IT

Добавлено: 07.02.2019 Переглянуто: 1562


З метою виконання плану реалізації програми Уряду США з впровадження рішень на основі інформаційних технологій для Збройних Сил України USAI-IT у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут розпочалась підготовка майбутніх користувачів та адміністраторів Логістичної інформаційної системи (LIS) ЗС України.

Організацію проведення занять по підготовці спеціалістів у цій сфері у навчальному закладі перевірив Начальник військ зв’язку Збройних Сил України генерал-майор Володимир Рапко.

Навчання буде тривати до 22 лютого 2019 року. В ньому беруть участь представники як вітчизняних, так і іноземних міжнародних компаній та організацій, зокрема, компаній EPAM, TytoAthene, а також фахівці підрозділу виконання програм у галузі корпоративних інформаційних систем армії США.

Від Збройних Сил України залучені до навчання військові спеціалісти з тилового забезпечення, представники органів військового управління та чотирьох військових частин.

По завершенню цих занять майбутні адміністратори набудуть практичних навиків роботи, що дозволить користувачам збирати, зберігати, обробляти, аналізувати, відображати та розповсюджувати інформацію для підтримки логістичних операцій, вони мають виключно практичну спрямованість та проводяться на робочій SAP ERP системі в режимі реального часу.

Для цього на кафедрі автоматизованих систем управління Військового інституту телекомунікацій та інформатизації розгорнуто 50 автоматизованих робочих місць та організовано їх віддалене підключення до серверу системи.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх