Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Геоїв Крут відбувся День відкритих дверей

Добавлено: 28.01.2019 Переглянуто: 1885


Серед відвідувачів – вихованці Київського військового ліцею імені Івана Богуна та цивільна молодь з Києва та різних областей України.

Під час зустрічі з ліцеїстами та майбутніми абітурієнтами виконуючий обов’язки заступника начальника факультету з морально-психологічного забезпечення розповів, що навчальний заклад готує фахівців зв’язку як для всіх видів Збройних Сил України, так і для інших військових формувань.

- До речі, після закінчення інституту випускник отримує, крім офіцерського звання лейтенант, військову та цивільну спеціальність. Це престижно, адже людина зможе себе комфортно почувати й у цивільному житті після завершення служби – зазначив офіцер.

Ліцеїстам та всім присутнім розповіли про умови вступу до вищого навчального закладу, спеціальності, за якими навчають у виші, а також особливості підготовки фахівців у галузі телекомунікацій та інформатизації.

Варто зазначити і про те, що з початком російської агресії проти України до навчальних планів усіх спеціальностей майбутніх офіцерів були введені нові дисципліни. Це, зокрема, основи військового управління, у тому числі штабні процедури НАТО, бойова система виживання воїна, тактична медицина та бойове застосування безпілотних авіаційних комплексів. Також курсанти опановують елементи бойової армійської системи (БАРС).

Також присутнім продемонстрували сучасні засоби зв’язку та зброю які зараз використовуються в районі бойових дій під час ООС.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх