Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Презентація книги «Бермудський трикутник» випускника інституту

Добавлено: 22.12.2018 Переглянуто: 1022


У музеї Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулась презентація книги випускника інституту 1961 року полковника у відставці Жданова Миколи Івановича «Бермудський трикутник», яку було подаровано музею інституту. Книгу презентували син Миколи Івановича Жданова – Віктор Миколайович та близькі друзі Олійник Володимир Григорович та Моржавіков Валерій Васильович.

У «Бермудському трикутнику» описані події, що відбувались у 1983-1985 роках у Демократичній Республіці Афганістан. До оголошення незалежності України автор не міг опублікувати те, що збирав роками, адже заборона поширювалась на розповсюдження будь-якої інформації, а тим паче правдивої. Майже 30 років полковник Жданов не міг висвітлити правду проходження ним військової служби в Афганістані.

Події 2014 року на Україні підштовхнули Миколу Івановича до відновлення, синхронизації та опублікування спогадів тих років.

Сини Миколи Івановича допомогли батькові у опублікуванні довгоочікуваної книги-щоденника спогадів.

Курсанти та гості інституту щиро дякували гостям та організаторам презентації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх