Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Триває професійна орієнтація молоді щодо вступу до інституту

Добавлено: 17.12.2018 Переглянуто: 999


Ніжинською філією Чернігівського обласного центру зайнятості у Ніжинському державному університеті ім. М. Гоголя було проведено щорічний “Ярмарок професій” для випускників шкіл Ніжинщини 2019 року. Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації на даному заході презентував начальник кафедри військово-гуманітарних дисциплін полковник Саєнко Олександр Григорович. В заході взяло участь 1300 випускників Ніжинщини.

Підполковником Садиковим О.І. проведена робота з професійної орієнтації цивільної молоді щодо вступу до інституту у м. Остер Чернігівської області.

У Запорізькому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою “Захисник” інформування та професійну орієнтацію ліцеїстів щодо вступу до інституту провів майор Власов В.В.

Лейтенант Шевчук Д. М. провів агітацію щодо вступу у Чернівцях.

На фоні загальної презентації ВИШУ відбулися консультації, дискусії з метою професійного самовизначення на основі врахування особистісних характеристик кожного випускника.

Отож, бажаємо вам шановні випускники успіхів у навчанні і чекаємо на вас у стінах нашого славетного закладу!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх