Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Кібербезпека України та Італії: від спільних тренувань до зміцнення національних систем

Добавлено: 11.12.2018 Переглянуто: 1491


Тренувати спільно кібервоїнів. Таку пропозицію озвучили у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут представникам кібернетичної безпеки Збройних Сил Італійської Республіки, які перебували з робочим візитом у навчальному закладі.

Перспективною платформою для цього якраз і є Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, зазначили учасники зустрічі.

Представник Головного Штабу оборони Збройних Сил Італійської республіки полковник Феліче ДЕ РОЗА відзначив високий рівень організації підготовки курсантів та слухачів інституту, потужну наукову та наявну матеріально-технічну базу інституту для підготовки фахівців у сфері кібернетичної безпеки, а також ознайомив присутніх з досвідом Збройних Сил Італійської Республіки в організації та функціонуванні національної системи кібербезпеки.

Представники України та Італії обговорили питання подальшого двостороннього співробітництва. В робочій зустрічі взяли участь й фахівці Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу ЗС України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх