Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Всеукраїнський тиждень права

Добавлено: 10.12.2018 Переглянуто: 1064


З 10 по 14 грудня 2018 року в Україні проходить Всеукраїнський тиждень права (розпорядження Кабінету Міністрів України від 23.08.2017 р. № 579-р). Цей тиждень включає – День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

В інституті заплановані до проведення різноманітні заходи, які спрямовані на правопросвітництво військовослужбовців та працівників ЗС України щодо їх прав, як ними скористатись і як захистити.

Так, працівники бібліотеки інституту підготували книжкову виставку до Всеукраїнського тижня права-2018, що зібрала видання, зміст яких спрямований на усвідомлення ролі та значення законів у житті держави та людини, вироблення внутрішньої потреби молодої людини жити і діяти відповідно до норм права.

Запрошуємо відвідати розгорнуту у загальному фонді бібліотеки тематичну виставку «Знання прав - запорука щасливого майбутнього»

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх