Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На факультеті Бойового застосування систем управління та зв’язку до Дня Збройних Сил України відкрито діораму «Вічна слава і пам'ять героям АТО»

Добавлено: 06.12.2018 Переглянуто: 1786


За ініціативою колективу факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, з метою вшанування пам’яті воїнів, які приймали і приймають участь у захисті незалежності України, 06 грудня 2018 року на 37 навчальному курсі факультету була відкрита діорама «Вічна слава і пам'ять героям АТО».

На діорамі зображено фрагмент бою під Мар’їнкою 2014 року, в якому українські воїни здобули перемогу над російсько-терористичними загарбниками. Всі елементи панорамного бою власноруч виготовили курсанти — учасники АТО.

Почесне право відкриття діорами було надано начальнику факультету полковнику Пономарьову О.А.

«Ця діорама присвячується всім тим, хто приймав участь у захисті незалежності України, всі ці люди в повній мірі заслужили на пам'ять і шану! Особливо хочеться згадати тих, хто ціною свого життя не дав загарбникам жодного шансу на успіх. Я і багато з моїх підлеглих, бачили, як невинні люди гинуть у цій неоголошеній війні. Я хочу, щоб наші діти жили у вільній незалежній Україні, щоб люди в ній народжувалися, ходили до школи, на роботу, одружувалися, але тільки не воювали. Бо війна – це страшне лихо» - сказав в своїй промові учасник бойових дій полковник Пономарьов О.А.

Діорама розташована на почесному місці. Її мета — виховання майбутніх офіцерів, патріотів своєї держави.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх