Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету Телекомунікаційних систем відвідали Національний військово-історичний музей України

Добавлено: 28.10.2018 Переглянуто: 1480


28.10.2018 курсанти факультету Телекомунікаційних систем відвідали Національний військово-історичний музей України, де була представлена виставка історії ООС (АТО). У експозиційному просторі виставки кожен мав нагоду пірнути у сучасну історію нашої держави.

Гібридна війна, складна доля мешканців Донбасу, агресія Росії та нескінченний патріотизм сучасних реформаторів-державотворців – українських військових показані філігранною музейною мовою…Ця мова, така проста та витончена, зрозуміла кожному, залишила спогади у серцях курсантів; когось наштовхнула на свої думки та переживання…найголовніше – нікого не лишила байдужим до того, що відбувається тут…поряд з нами…відбувається в нашій рідній країні.

Державні прапори, подаровані військовим, дошки слави та пошани, залишки техніки та зброї – часточки нашої боротьби за незалежність та волю.

Абсолютно всі курсанти уважно слухали екскурсовода та роздивлялись експозиції. Незабутні враження супроводжували усіх учасників подорожі в історичну сучасність протягом виставки та після неї.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх