Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

В інституті тривають трьохмісячні курси перепідготовки та підвищення кваліфікації

Добавлено: 18.10.2018 Переглянуто: 1026


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут здійснюється підготовка осіб рядового та сержантського (старшинського) складу з вищою освітою з подальшим присвоєння їм військового звання офіцерського складу “молодший лейтенант”.

Протягом 3-х місяців з військовослужбовцями проводяться теоретичні і практичні заняття щодо підвищення їхнього професійного рівня за військовими спеціальностями: Військове управління діями підрозділів військового зв'язку, Телекомунікації та радіотехніка.

Під час курсів велика увага приділяється практичній складовій підготовці військовослужбовців. Так, 18 вересня 2018 року зі слухачами пройшли практичні заняття по виконанню навчальних стрільб з автомата АК-74. Коригування вогню, облаштування вогневої позиції, як вести прицільний вогонь – ці та інші заняття у комплексі спрямовані на формування системних знань та навичок у майбутніх офіцерів- зв'язківців з вогневої підготовки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх