Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Свято у Військовому коледжі - "Посвята в читачі" курсантів першого курсу

Добавлено: 22.09.2018 Переглянуто: 1006


Щорічно у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації проходить свято -"Посвята в читачі" курсантів першого курсу.

Так і цього вересня у затишному читальному залі бібліотеки завідувач бібліотеки Військового коледжу працівник ЗС України Олена Володимирівна Волкова ознайомила першокурсників з відділами навчальної та художньої літератури, бібліотечним фондом.

Бібліотека - культурний простір коледжу, де постійно працюють читачі і опановують навички самостійної роботи з інформацією. Для цього бібліотека має достатньо навчальної літератури, яка допомагає курсантам постійно підвищувати свій рівень знань.

Курсанти отримали інформацію про порядок користування алфавітним, систематичним каталогами, картотекою, довідковим бюро та разом із завідувачем бібліотеки заповнили бібліотечні формуляри.

Мета заходу досягнута, курсанти закріпили навички користування інформаційними ресурсами бібліотеки, навчилися шукати та відбирати літературу, яку потрібно грамотно обробити, освоїти та якісно відтворити для отримання знань за обраною професією.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх