Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Зв’язківці Військового коледжу сержантського складу склали Військову присягу на вірність українському народові

Добавлено: 01.09.2018 Переглянуто: 1703


1 вересня 2018 року курсанти-першокурсники Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут урочисто склали Військову присягу на вірність Українському народові.

Цього року коледж поповнило 82 курсанти першого курсу, які представляють усі регіони нашої Батьківщини.

«Складання військової присяги для кожного з курсантів є важливим святом як в особистому житті, так і у військовій кар’єрі. Воно демонструє їхню мужність та відданість армійській справі. А найголовніше – здатність та готовність зі зброєю в руках обороняти рідну землю та бути справжніми захисниками Вітчизни» - зазначив у вітальному слові начальник Військового коледжу сержантського складу полковник Кирил Злобін.

Привітати випускників завітали рідні та близькі, представники міського самоврядування, духовенство міста Полтави та представники Головного управління зв’язку та інформаційних систем ГШ ЗС України.

Від імені першокурсників із привітальним словом до особового складу звернулася солдат Вероніка Олефір, курсант 804-ї навчальної групи - Складання Військової присяги – це завжди знаменна подія для кожного із нас. Клятва у вірності своїй Батьківщині споконвічно була для кожного воїна тим непорушним і недоторканим словом, ціна якому - більша за життя.

Ритуал складання Військової присяги завершився проходженням урочистим маршем особовим складом коледжу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх