Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

В День Державного Прапора України першокурсникам військового вишу урочисто вручили стрілецьку зброю

Добавлено: 23.08.2018 Переглянуто: 1102


Понад двохсот п’ятдесяти курсантів набору 2018 року Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут в урочистій обстановці отримали штатну бойову зброю. Чекали цього моменту першокурсники з особливим хвилюванням, адже вручення було проведено в День Державного прапору України.

Після доведення заступником начальника інституту полковником Віталієм Тарасовим до особового складу наказу начальника вишу «Про закріплення озброєння за особовим складом», та урочистого вручення зброї, за кілька хвилин на плацу стояли озброєні майбутні військові зв’язківці.

Начальник військового інституту полковник Євген Олександрович СТЕПАНЕНКО привітав курсантів-першокурсників із Днем Прапора та одержанням зброї: «Сьогодні для кожного з нас Прапор України є символом нашої Незалежності, незламності духу, за який було пролито багато української крові в усі часи коли ми виборювали і продовжуємо виборювати свою незалежність у війні на сході України з російським агресором. Майбутні захисники Вітчизни, сьогодні ви стаєте на захист нашої незалежної України. Запам’ятайте цей день. Нехай цей час стане для вас справжньою школою мужності, стійкості духу, морального і фізичного загартування. Зброя, яку сьогодні берете в свої руки, символізує довіру Українського народу до Збройних Сил України. Бажаю вам в подальшому виправдати довіру і з честю та гідністю виконувати свій обов'язок».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх