Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Генеральна репетиція військового параду на головній вулиці столиці – Хрещатику

Добавлено: 22.08.2018 Переглянуто: 1302


22 серпня, на головній вулиці столиці – Хрещатику відбулося тренування особового складу, який залучається до військового параду, що відбудеться 24 серпня з нагоди святкування 27-ї річниці Незалежності  України.

В тренуванні взяв участь Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак, який перевірив хід підготовки особового складу, який залучається до військового параду. Слід наголосити, що це генеральне тренування учасників військового параду, перед урочистостями, які відбудуться до Дня Незалежності України.

У тренуванні на центральній вулиці нашої країни взяли участь 4,5 тисячі військовослужбовців, які крокували Хрещатиком у парадних одностроях.  Також була представлена військова техніка у складі механізованої колони. Це 250 одиниць нової військової техніки, яка прийнята на озброєння, проходить державні випробування, а також представлені перспективні зразки.

Окрім того, пройшло тренування авіаційної компоненти. Над головною вулицею столиці відбувся політ літаків і вертольотів авіації Збройних Сил України.

Як вже повідомлялося, в урочистих заходах з нагоди святкування 27-ї річниці Незалежності України 24 серпня головною вулицею столиці пройдуть 24 парадні розрахунки, які представляють підрозділи Збройних Сил, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Служби безпеки України та інших формувань, що виконують завдання з охорони та оборони України.

Також в генеральній репетиції взяли участь військовослужбовці з 18 країн Альянсу і партнерів України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх