Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери призвані із запасу завершили курси перепідготовки у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації

Добавлено: 20.08.2018 Переглянуто: 1295


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації завершилися курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів призваних із запасу.

Головне завданням курсів перепідготовки - допомогти офіцерам - зв’язківцям закріпити знання та навички, які вони отримали під час теоретичної підготовки та надати знання щодо нової, сучасної техніки та засобів зв’язку, які зараз використовуються в Збройних Силах України. З урахуванням досвіду ООС (АТО) офіцери також вдосконалювали навички з тактичної, вогневої, інженерної, спеціальної підготовки.

Випускники курсів показали старанність та наполегливість під час навчання, високі результати за підсумком складання комплексного випускного екзамену, який проходив на базі батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Завершився комплексний екзамен врученням свідоцтв про закінчення курсів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх