Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Діти з прифронтової зони відвідали Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 09.08.2018 Переглянуто: 1203


Сьогодні, 9 серпня, в рамках Всеукраїнської акції «Діти єднають Україну», яку ініціювали волонтери, діти, які проживають у містах та селищах Донецької та Луганської областей, мали змогу разом з Державним секретарем Міністерства оборони України генерал-полковником Олександром Дубляном відвідати головний виш військових зв’язківців.

Перед тим, як ознайомитися із життєдіяльністю Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та підготовкою курсантів, гості поклали квіти до Меморіалу загиблих в АТО офіцерів-зв’язківців – випускників військового вишу.

Військові ознайомили дітей із технікою та сучасними засобами зв’язку. Під час виставки юнаки і дівчата мали змогу побачити на власні очі нові розробки сучасної зброї, безпілотні летальні апарати, техніку, яка знаходиться на озброєнні українського війська.

Дітям стала до вподоби курсантська їдальня, де їм не лише розповіли про організацію харчування військових за стандартами НАТО, а ласкаво запропонували поласувати смачною курсантською їжею.

Юні гості отримали безліч позитивних емоцій від побаченого, а гарний настрій доповнили подарунки від Міністерства оборони України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх