Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новини Військового коледжу сержантського складу ВІТІ

Добавлено: 31.07.2018 Переглянуто: 1474


На цьому тижні під час спортивно-масової роботи у Військовому коледжі сержантського складу на спортивній базі військової частини А3990 (стадіон) був проведений товариський турнір з волейболу, в якому прийняли участь наступні команди: команда курсантів 2-го курсу ВКСС ВІТІ; команда 2-го батальйону в/ч А3990; команда 3-го батальйону в/ч А3990.

Турнір проводився за коловою системою з трьох партій до 25 очок. У вирішальній грі за перше місце між собою боролись команди ВКСС ВІТІ та 3-го батальйону в/ч А3990. І хоч усі команди показували якісну гру та високий рівень підготовки, все ж місця розподілилися наступним чином:

  • 1-ше місце – команда курсантів 2-го курсу ВКСС ВІТІ;
  • 2-ге місце – команда 3-го батальйону в/ч А3990;
  • 3-тє місце – команда 2-го батальйону в/ч А3990.


    29 липня 2018 року у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшов показ патріотичного документального фільму «Репетиція» про полтавців, що були на майдані та захищають Україну від російського агресора, а також про бійців 8-ої окремої медичної роти.

    Директор ГО «Полтава Док» та директор Всеукраїнського фестивалю екологічного документального фільму, член національної спілки кінематографістів України Калашник Олександр Павлович перед показом фільму особисто розповів курсантам як проходили зйомки фільму.

    Також після перегляду фільму «Репетиція» військовослужбовці коледжу переглянули фільм про порядок утримання військовослужбовців України в дисциплінарному батальйоні.

  • © Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

    Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

    ^ Наверх