Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На кафедрі захисту інформації та кіберзахисту завершився захист магістерських робіт

Добавлено: 14.07.2018 Переглянуто: 1214


На кафедрі захисту інформації та кіберзахисту завершився захист магістерських робіт. Майбутні офіцери успішно захистили свої дипломні роботи, з яких 6 випускників захистили роботи на відмінно.

Найбільш цікаві результати курсантських робіт були спрямовані на впровадження та гармонізацію європейських документів та рекомендацій зі створення та розвитку колективної системи попередження кібернетичних атак та вторгнень на об’єкти критичної інфраструктури держави, побудову системи виявлення та тестування уразливостей комп’ютерних мереж та інформаційних сервісів, розробку та вдосконалення засобів захисту інформації в кіберпросторі.

В кращій бік був відмічений курсант О. Марчук, одним з результатів роботи якого стало вдосконалення навчально-тренувального комплексу з кібернетичного протиборства кафедри та вдосконалення окремих методик тестування на проникнення в мережі та операційні системи.

Результати плідної роботи науково-педагогічних працівників кафедри та представників Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генерального Штабу ЗС України дозволили підкреслити проблемні питання, які стоять перед військами зв’язку ЗС України, визначити шляхи їх вирішення, а також можливі способи покращення процесу навчання майбутніх офіцерів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх