Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Спортивне свято

Добавлено: 11.07.2018 Переглянуто: 1364


8 липня 2018 року, відповідно до плану проведення вихідного дня, на території табірного збору, якій проходить на базі батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відбулося спортивне свято з громадянами України, які проходять військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу.

Змагання проходили з таких видів спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, армреслінг, перетягування канату, та гирьового спорту.

Перше місце у першості з міні-футболу, волейболу, гирьового спорту, перетягування канату та армреслінгу зайняла команда першої роти. Командиром роти є молодший лейтенант Коржавін В.А.

У змаганнях з настільного тенісу перемогу здобула команда другої роти - командир роти лейтенант Попік Є.О.

Проведений захід ще раз підтвердив, що будь-яка ціль досягається лише під час згуртованості колективу та його прагнення до перемоги!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх