Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підготовка осіб офіцерського складу за призовом на курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації ВІТІ

Добавлено: 14.06.2018 Переглянуто: 3240


За рішенням Міністра оборони України у червні 2018 році на військову службу за призовом осіб офіцерського складу призвані особи віком до 43 років, які пройшли повний курс військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу (закінчили військові кафедри), мають вищу освіту (не нижче бакалавра) і яким присвоєне первинне офіцерське звання. Строк служби для офіцерів за призовом складатиме 18 місяців.

Так, 14 червня 2018 року Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації розпочав прийом громадян за призовом осіб офіцерського складу з багатьох регіонів України з метою 3-х місячної допідготовки.

З 15 червня розпочнуться планові заняття з офіцерами на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту. Навчання триватиме три місяці за військово-обліковими спеціальностями фахівців зв’язку, підготовку яких здійснює інститут. Перший місяць вивчатимуться дисципліни загальновійськової підготовки, а другий та третій – безпосередньо за фахом.

Після тримісячних курсів підготовки офіцери будуть розподілені до не бойових військових частин, які не залучаються до Операції об'єднаних Сил (АТО).

Строк служби для офіцерів за призовом складатиме 18 місяців. Названа категорія військовослужбовців може залучатися до участі в Операції об’єднаних сил лише за контрактом, який може укладатися не раніше, ніж після 6 місяців проходження військової служби за призовом.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх