Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підготовка науково-педагогічних кадрів вищої категорії в інституті

Добавлено: 30.05.2018 Переглянуто: 1253


За планом роботи кафедри побудови телекомунікаційних систем факультету телекомунікаційних систем відбувся міжкафедральний семінар-заслуховування наукових здобутків майора Залужного Олексія Вікторовича (випускника ад’юнктури Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, на теперішній час викладач кафедри побудови телекомунікаційних систем).

На засіданні були присутні голова та члени Спеціалізованої вченої ради інституту: д.т.н., професор Креденцер Б.П., д.т.н., професор Селетков В.Л., д.т.н., професор Жердєв М.К., д.т.н. Кузавков В.В., член спеціалізованої вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка д.т.н., професор Толюпа С.В.; член спеціалізованої вченої ради Київського національного університету України «КПІ» д.т.н., професор Єрохін В.Ф., науковий керівник к.т.н., доцент Голь В.Д., а також здобувачі та науково-педагогічні працівники кафедри.

У доповіді чітко відображена актуальність дисертаційної роботи, доведені систематизовані, науково обґрунтовані результати та висновки.

В ході заслуховування були задані запитання у відповідях на які здобувач виявив широкий кругозір та наукове підґрунтя.

За результатами заслуховування висловлювалася думка про необхідність захисту представленої роботи саме в Спеціалізованій вченій раді Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, оскільки питання, що висвітлювалися відповідають паспорту спеціальності «Озброєння та військова техніка».

Побажаємо успіхів майбутньому науковцю.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх