Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підвищення кваліфікації з питань технічного захисту інформації

Добавлено: 15.05.2018 Переглянуто: 1407


Відповідно до Наказу Міністерства оборони України від 14.04.2017 року №202, на кафедрі Захисту інформації та кіберзахисту факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації розпочалися курси підвищення кваліфікації з питань технічного захисту інформації (у сфері відкритої інформації).

Впродовж двох тижнів офіцери та працівники Збройних Сил України розглянуть питання організації та забезпечення технічного захисту інформації (у сфері відкритої інформації), ознайомляться із сучасними зразками техніки зв’язку, які знаходяться на озброєнні.

Наприкінці курсів слухачами буде складений комплексний випускний іспит, за результатами якого офіцери отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Також, на кафедрі Захисту інформації та кіберзахисту проходять підвищення кваліфікації з питань захисту інформації представники Військової служби правопорядку у Збройних Силах. Отримані на заняттях знання та практичні навички дозволять військовослужбовцям ВСП професійно виконувати свої обов'язки із забезпечення та організації захисту інформації в мережі обміну інформації Збройних Сил України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх