Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь курсантів у конференціях

Добавлено: 11.05.2018 Переглянуто: 1335


У квітні 2018 року курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації Бондаренко І.О., Яворський Ю.В., Дніпровська А.М., Мельник Н.В. (факультет Інформаційних технологій), Брусленко М.І., Буликан А.В. Смужаниця І.В., Страшнюк А.С. (факультет Телекомунікаційних систем) взяли участь у роботі XVI Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Історія розвитку науки, техніки та освіти», присвяченої 120-річчю «КПІ ім. Ігоря Сікорського та у роботі IV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених з міжнародною участю «Сучасні проблеми експериментальної, теоретичної фізики та методики навчання фізики», присвяченої 100-річчю Національної академії наук України .

Під науковим керівництвом професора кафедри математики та фізики доктора педагогічних наук, професора Суся Богдана Арсентійовича вони підготували доповіді для виступу та тези для опублікування у Збірниках матеріалів конференцій.

За підсумками конференцій учасники отримали від організаторів сертифікати.

Бажаємо нашим курсантам наукових ідей і досягнень!!!


ХIV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених з міжнародною участю

XVI Міжнародна молодіжна науково_практична конференція Історія розвитку науки, техніки та освіти

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх