Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсантам - зв’язківцям влаштували день польської кухні

Добавлено: 10.05.2018 Переглянуто: 1429


8 травня, в рамках програми «Кухні народів світу», курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут посмакували стравами польської кухні.

Зокрема, кухарі військового вишу здивували курсантів польським гороховим супом та розсольником, популярними м’ясними запіканками та ковбасою, спаржею по-польськи, а також різноманітними салатами сусідньої країни.

– З 1 вересня 2017 року Військовий інститут перейшов на нову систему продовольчого забезпечення за стандартами НАТО. Вона кардинально покращила щоденне харчування курсантів. А офіцери продовольчої служби інституту постійно проводять анкетування курсантів щодо якості приготування їжі та враховують їхні пропозиції задля збільшення різноманітності страв, – зазначив заступник начальника інституту з тилу полковник Олександр Станілога.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх