Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету Інформаційних технологій вшанували героїв, що загинули на сході України

Добавлено: 08.05.2018 Переглянуто: 968


06.05.2018 року громадська організація “Українська академія лідерства” спільно з Київським молодіжним центром організувала благодійний спортивний захід “3-й забіг пам'яті Ігоря Брановицького”, з метою вшанування пам'яті кулеметника 90-го окремого десантного штурмового батальйону “Житомир” 81-ї десантно-штурмової бригади Ігоря Брановицького, який був страчений у полоні 21 січня 2015 року у Донецьку, та всіх героїв, що загинули на сході України.

Курсанти факультету Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації не могли не відгукнутись на заклик благодійників вшанувати пам'ять героїв. 13 курсантів нашого факультету взяли участь у забігах на дистанції – 3, 14 та 21 кілометр. Отже окрім перевірки своїх фізичних та вольових можливостей та військово-патріотичної спрямованості, подібні заходи сприяють особистісному та суспільному розвитку, формують соціально відповідального офіцера-лідера, який ставить собі цілі і йде до них. Окрім того, це ще й активна форма навчання для сучасних курсантів військового вишу, яка поєднує в собі фізичний, інтелектуальний та емоційний розвиток особистості.

Слід зазначити, що курсант факультету «Інформаційні технології» ДЄЄВ В.О. у забігу на 21 км серед чоловіків віком до 25 років зайняв 3-є місце. Це дуже непоганий результат.

Колектив факультету Інформаційних технологій вітає переможців та учасників забігу, бажає міцного фізичного здоров'я і міцної нервової системи, постійного інтелектуального та фізичного розвитку, успіхів, натхнення у навчанні, не зупинятись на досягнутому!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх