Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Випуск на 5 курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації

Добавлено: 29.04.2018 Переглянуто: 928


Протягом 3-х місяців на 5 курсах Військового інституту телекомунікацій та інформатизації проходили перепідготовку та підвищення кваліфікації офіцери прийняті на військову службу за контрактом та військовослужбовці рядового та сержантського складу з вищою освітою.

Навчання проходило на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту смт. Семиполки під керівництвом кращих викладачів інституту, більшість з яких є учасниками бойових дій.

За час інтенсивного навчання слухачі курсів здобули знання та практичні навички з організації та ведення загальновійськового бою, устрою, експлуатації та бойового застосування сучасних засобів проводового, радіо, супутникового та транкінгового зв’язку, комплексних апаратних зв'язку, порядку розгортання вузлів зв'язку пунктів управління різних рівнів. 80% навчального часу було відведено на практичні заняття на сучасних засобах зв'язку, на нових апаратних і польових вузлах зв'язку.

Випускники курсів під час комплексного екзамену показали високі результати, старанність та наполегливість. Завершився комплексний екзамен врученням свідоцтв про закінчення курсів.

Успіхів Вам, шановні випускники!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх