Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Студенти кафедри військової підготовки відвідали Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник

Добавлено: 27.04.2018 Переглянуто: 1555


Студенти кафедри військової підготовки ВІТІ, які навчаються за військово-обліковою спеціальністю “Соціальна психологія”, відвідали Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник.

Майбутнім офіцерам цікаво було дізнатись про величну історію створення, розбудову та духовний і культурний внесок Києво-Печерської лаври у розвиток християнства, створення друкарської та лікарської справи, подивитись на цей дивовижний витвір архітектурного мистецтва та відчути благодать цього святого місця.

Увага!

З урахуванням постійно зростаючої потреби у фахівцях з питань інформаційної боротьби в кібернетичному просторі у 2018 році на здійснюється набір громадян України за державним замовленням для пiдготовки за програмою офіцерів запасу за військово-обліковою спеціальністю Організація захисту інформації та кібернетична безпека в інформаційно-комунікаційних системах.

Підготовку студентів з усіх куточків України за програмою "Офіцер запасу" здійснює колектив досвідчених викладачів - професіоналів своєї справи.

Запрошуємо на навчання!

Додаткову інформацію про підготовку та вступ до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації можна отримати за адресами:

  • Кафедра військової підготовки
  • Підготовка за програмою офіцерів запасу
  • © Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

    Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

    ^ Наверх