Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Студенти кафедри військової підготовки відвідали музей історії Військового інституту

Добавлено: 25.04.2018 Переглянуто: 989


З метою ознайомлення з історією Військового інституту телекомунікацій та інформатизації студенти кафедри військової підготовки відвідали музей історії Військового інституту телекомунікацій та інформатизації. Експозиції музею розповідають про історію навчального закладу, а також про навчальні заклади, які існували раніше на території сучасного Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Перша частина експозицій розповідає про історію споруд і приміщень, яка бере свій початок з 1835 року коли було розпочато будівництво оборонної казарми та навчального закладу солдатських дітей – так званих кантоністів. Зазначена казарма кантоністів в подальшому і стала тим найважливішим форпостом на базі якого формувалися військові навчальні заклади різних епох з перебігом подій в історії України.

Друга частина експозицій розповідає про створення інженерних курсів. Також висвітлена історія мирного будівництва київської школи і військового училища зв’язку в період 1920-1941 рр. Училище зв’язку під час Другої світової війни та післявоєнний період 1941-1965 рр. Радянський період з 1965-1991 рр. та навчальний заклад в роки незалежності України.

Студенти кафедри військової підготовки були дуже задоволені екскурсією музеєм та пишаються навчанням у славетному виші.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх