Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Співпраця військовослужбовців ВІТІ з Печерською районною організацією “Товариство Червоного Хреста України”

Добавлено: 22.04.2018 Переглянуто: 963


22 квітня 2018 року з курсантами перших курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було проведено практичне заняття “Екстрена домедична допомога на догоспітальному етапі”. Захід проводив керівник Печерськї районної організації “Товариство Червоного Хреста України” Іван Павлишин.

Під час заняття курсанти мали можливість ознайомитись та практично відпрацювати питання надання допомоги людині без свідомості; провести серцево-легеневу реанімацію; відпрацювати дії у випадку сильної зовнішньої кровотечі.

Слід зауважити, що подібні практичні навички для військових не тільки дозволяють при нагоді допомогти сторонній людині, яка попала у біду у цивільному житті, але й у майбутньому впевнено діяти у бойових умовах під час виконання завдань за призначенням.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх