Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь курсантів ВКСС ВІТІ у чемпіонаті України 2018 року із радіозв’язку на коротких хвилях

Добавлено: 28.03.2018 Переглянуто: 1512


В Полтавському Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут існує колективна радіостанція UROHWZ. Під керівництвом підполковника у відставці Єрмачкова В'ячеслава Івановича показують відмінні знання і навички з радіоспорту курсант 2 курсу Скоряк Ірина В'ячеславівна та курсант 1 курсу Недосіка Дар’я Володимирівна. Курсанти неодноразово доводили свої знання на апаратурі в короткохвильовому діапазоні займаючи призові місця в чемпіонатах як області так і України. Для покращення своїх вмінь курсанти кожного дня працюють на апаратурі та вивчають нові елементи радіоспорту.

В цьому році проводився Чемпіонат України по радіозв'язку на коротких хвилях у телефонному режимі, організатором чемпіонату виступила Ліга радіоаматорів України. Суть змагань полягала у встановленні найбільшої кількості зв'язків з різними областями України за 4 години. Збірну команду ВКСС ВІТІ представили курсанти Недосіка Д.В. та Скоряк І.В., які за 4 години встановили 240 зв'язків, що є відмінним показником підготовки в коледжі.

За результатами цих змагань Наказом Президента Громадської організації «ЛІГА АМАТОРІВ УКРАЇНИ» від 16 березня 2018 р. № 5 (Наказ), на підставі Протоколів Чемпіонатів України 2018 року із радіозв’язку на коротких хвилях телеграфом, телефоном, телетайпом, курсантам Скоряк Ірині В'ячеславівні та Недосікі Дар’ї Володимирівні присвоєно перший спортивний розряд з радіоспорту.

Дякуємо нашим спортсменам за високі досягнення!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх