Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Благодійна здача крові курсантами факультету бойового застосування систем управління та зв’язку

Добавлено: 27.03.2018 Переглянуто: 1037


Курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку взяли участь у благодійній акції здачі крові у Національному військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь».

Перш ніж здати кров, потенційні донори проходять попередній огляд. Для визначення групи здають кров з пальця, після чого вимірюють тиск. За кілька хвилин до процедури рекомендується випити солодкий чай. А після забору крові необхідно добре пообідати. Процедура відбувається в спеціальній стерильній кімнаті. У донорів беруть 450 мілілітрів крові. Такий показник є фізіологічною нормою для людини, що здає кров.

«На нашому факультеті є постійні донори, які із власної ініціативи систематично здають кров, - розповідає ТВО начальника факультету підполковник Чурілов І.О. – Тому сьогоднішня акція не перша. Наші курсанти завжди готові прийти на допомогу, особливо коли це стосується життя наших захисників»

«Здати кров – найменше, що ми можемо зробити для порятунку життя своїх побратимів» - наголошують курсанти.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх