Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Профорієнтаційна та агітаційна робота факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку

Добавлено: 21.02.2018 Переглянуто: 975


Факультет Бойового застосування систем управління та зв’язку продовжує проведення заходів військово-професійної орієнтації військовослужбовців та цивільної молоді щодо вступу на навчання до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації та Військового коледжу сержантського складу.

«Обери професію військового зв’язківця» — саме під таким гаслом військовослужбовці факультету завітали до випускників загальноосвітніх шкіл міста Києва, та Запорізького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник». Майбутні офіцери ознайомили присутніх з умовами та порядком вступу до славетного військового навчального закладу, поділилися з хлопцями та дівчатами особистими враженнями про повсякденне курсантське життя, дозвілля, організацію освітнього процесу та продемонстрували відеоматеріал.

Також учні випускних класів та ліцеїсти дізналися про гідне матеріальне, речове забезпечення курсантів та перспективи військової кар’єри захисника нашої Батьківщини.

В ході зустрічі, військовослужбовцями факультету були налагоджені зв’язки та розповсюджені агітаційні оголошення по всіх районних військкоматах, центрах зайнятості та освіти.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх