Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо призерів Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Добавлено: 20.03.2018 Переглянуто: 1054


15 березня на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів) відбувся третій (заключний) етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Військові науки», в якому взяли участь понад півсотні студентів та науковців із вищих військових та цивільних навчальних закладів України. До участі в заключному етапі науково-практичної конференції було допущено курсантів (студентів), які перемогли в другому турі конкурсу.

Головною метою проведення цього заходу було підведення підсумків конкурсу, в ході якого претенденти на нагородження повинні були зробити наукову доповідь за обраною тематикою і в процесі дискусії захистити результати своїх наукових досліджень. Здобувши перемогу в попередніх етапах конкурсу, на заключній підсумковій науково-практичній конференції Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації представляли курсанти факультету Інформаційних технологій старший солдат Дніпровська А.М. та солдат Сорока Д.В.

Науковий захід працював за трьома секціями, в яких розглядалися питання бойового застосування підрозділів, всебічного забезпечення військ (сил), а також розвитку озброєння та військової техніки.

За результатами роботи конференції було визначено переможців, до списку яких ввійшла і ст. солдат Дніпровська А.М., посівши 3 місце у секції розвиток озброєння та військової техніки, а солдата Сороку Д.В., нагороджено сертифікатом за активну участь у конкурсі.

Керівництво інституту вітає переможців і їх наукових керівників! Зичимо наснаги в подальшій роботі, а також творчих успіхів, перспектив і професійного зростання в ім’я процвітання незалежної України!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх