Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Ярмарок Професій у Полтаві

Добавлено: 16.03.2018 Переглянуто: 995


Полтавська міськрайонна Полтавського обласного центру зайнятості, спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, проводили профорієнтаційний захід серед навчальних закладів м. Полтава «Ярмарок Професій».

На заході, який проходив у міському Будинку культури, майбутнім випускникам загальноосвітніх шкіл м. Полтава, пропонували ознайомитись з інформаційними листівками та буклетами навчальних закладів до яких вони мають можливість поступити.

Курсанти та постійний склад Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут   прийняли участь у заході та провели профорієнтаційну роботу з метою пропагування вступу на навчання до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та Військового коледжу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх