Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Учасники АТО діляться бойовим досвідом з курсантами

Добавлено: 13.03.2018 Переглянуто: 1374


За ініціативою керівництва коледжу до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на зустріч с курсантами завітали учасники АТО.

Військовослужбовці в/ч А4590 – командир роти капітан Гапон Тарас Григорович та солдат Коваленко Ігор Вікторович, які на даний час проходять реабілітацію у Полтавському Військовому шпиталі, розповідали курсантам коледжу про те, як вони захищають східні кордони нашої держави, про складність життя в польових умовах, підкреслили на важливості наявності якісних знань з фаховій, військової підготовки, адже на передовій вагому роль може зіграти кожна дрібниця та час.

Курсантам коледжу було дуже цікаво дізнатися як організовуються зв'язок в зоні проведення АТО, на що гості розповіли курсантам, що на даний час основним зв’язком є провідний, так є недоліки це може бути пожежа яка знищує польові кабелі, це може бути обстріл і треба буде шукати розрив, але в той же час провідний зв'язок дуже надійний. Також в ході обговорення з’ясувалося, що рубіж оборони роти значно збільшений і особового складу і недостатньо.

В ході зустрічі гості відповіли на такі запитання курсантів:

1. Як у зоні проведення антитерористичної операції організовується побут, де проживають військовослужбовці, як харчуються.

2. Яке зараз матеріальне забезпечення, озброєння чи поступає нові зразки техніки на фронт.

3. Як організовуються нічні чергування.

4. Як здійснюється організація зв’язку та які засоби зв’язку використовуються у зоні АТО.

З великою увагою слухачі ловили кожне слово поважних гостей. Курсанти зрозуміли, що потрібно виявляти старанність у вивченні військової справи, постійно підвищувати рівень професійних знань, вдосконалювати свою виучку, майстерність, наполегливість при опануванні новітніх засобів зв’язку, підвищувати свою фізичну загартованість, тренованість, бути готовим до будь-яких випробуванням та подій які можуть трапитися на службі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх