Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо з 80-річчям з Дня народження доктора технічних наук, професора, дійсного члена Академії інженерних наук України, а також вищої школи України..

Добавлено: 07.03.2018 Переглянуто: 1142


Шановний Борисе Петровичу!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Ваш професіоналізм та наполеглива праця зробила вагомий внесок у розвиток освіти, що робить Ваш трудовий шлях справжнім прикладом для наслідування, а відданість роботі в поєднанні з життєвою мудрістю та особистими якостями забезпечили Вам повагу колег та курсантів. Нехай Ваш шлях буде наповнений новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Міцного здоров'я Вам, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі, здійснення заповітних мрій та сподівань! Успіхів у всьому задуманому та нових плідних здобутків на благо військової освіти! Ми безмежно цінуємо Вашу людяність, щирість та раді нашій співпраці! Нехай Господь береже Вас і подарує многії і благії літа!

Колектив Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх