Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Духовний та культурний розвиток на факультеті Бойового застосування систем управління та зв’язку

Добавлено: 01.03.2018 Переглянуто: 928


З метою духовного та культурного розвитку особистості військовослужбовців факультету «Бойового застосування систем управління та зв’язку», 28 лютого 2018 року, курсанти факультету відвідали виставку номінантів Премії PinchukArtCentre 2018.

На виставці свої роботи представили 20 номінантів п’ятого конкурсу на здобуття Премії PinchukArtCentre 2018 – загальнонаціональної премії, яка присуджується українським художникам у віці до 35 років. Шорт-ліст був складений відбірковою комісією з більш, ніж 650 заявок, отриманих від молодих українських художників з усіх регіонів України та інших країн світу. Кожна робота була спеціально зроблена до цієї виставки, формуючи експозицію із 20 індивідуальних просторів, що представляють самостійне художнє висловлювання.

За словами самих курсантів їм дуже сподобалась персональна виставка художниці Дінео Сеше Бопапе, володарки Головної премії Future Generation Art Prize 2017, в рамках виставки була представлена масштабна інсталяція з землі, спеціально створена для PinchukArtCentre.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх