Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

До уваги  випускників загальноосвітніх середніх навчальних закладів!

Добавлено: 22.02.2018 Переглянуто: 970


З початку лютого триває реєстрація на офіційну сесію ЗНО. Вона закінчиться 19 березня. Учасники АТО та учні з окупованих територій зможуть зареєструватися у травні.

Учасники тестування повинні внести дані на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Там вказують відомості про заклад навчання (Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут), місце проживання, обирають предмети тестування максимум чотири (Українська мова та література, Математика, Фізика або Іноземна мова, або Історія України).

Для вступу до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації вступникам достатньо подати два сертифікати ЗНО:Українська мова та література, Математика, або Фізика, або Іноземна мова, або Історія України.

Після створення реєстраційної картки її потрібно роздрукувати.

Випускники, які цьогоріч проходять державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, подають документи (копію паспорта, два фото розміром 3х4 см та реєстраційну картку) до свого навчального закладу. Там формують необхідні списки і надсилають папери до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Випускники, які не проходять державної підсумкової атестації у формі ЗНО, надсилають документи самостійно, до 30 квітня.

Після цього з регіональних центрів випускникам шкіл прийде лист із сертифікатом ЗНО, інформаційним бюлетенем і реєстраційним повідомленням учасника ЗНО. До 30 квітня учасники тестування отримають запрошення-перепустки. Там будуть вказані час та місце проведення ЗНО.

Більше інформації про ЗНО у розділі "Вступникам"-"ЗНО 2018"

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх