Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На факультеті інформаційних технологій відбувся захист атестаційних курсантами ІV курсу

Добавлено: 14.02.2018 Переглянуто: 1688


Четвертокурсники факультету «Інформаційних технологій», які здобувають ступінь вищої освіти «бакалавр» успішно завершили захист атестаційних робіт.

Так, на кафедрі Автоматизованих систем управління та кафедрі Комп’ютерних інформаційних технологій факультету Інформаційних технологій екзаменаційною комісією, головою якої призначений заступник начальника військ зв’язку Збройних Сил України — Головного управління зв'язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України полковник Капшук Сергій Володимирович, в ході захисту кваліфікаційних робіт курсантами 24 курсу було перевірено рівень науково-теоретичної та практичної підготовки за спеціальністю 123 Комп’ютерна інженерія та 122 Комп’ютерні науки.

За словами голови комісії курсанти продемонстрували здатність самостійно розв’язувати актуальні науково-технічні завдання, пов’язані з аналізом, синтезом, моделюванням та дослідженням процесів, об’єктів та систем у галузі інформаційних технологій.

За результатами захисту атестаційних робіт в кращу сторону було відзначено роботи курсантів Дніпровської А.М.  та Бондаренка І.О.,Хавер А.В. та Богдана О.П., Яворського Ю.В., Бандуриста М.М., Бойко С.В., Бондарука Т.І., Хоменко О.В., Чередніченко М.А., Павлюка Д.О., Зінченко К.А., Довгошлюбного І.А., Васілевського Р.І., Храбана І.О., Липовенко П.О., Чумака А.С.

Колектив факультету Інформаційних технологій щиро вітає наших курсантів з успішним захистом. Бажаємо всім натхнення та наснаги, нових звершень, високих наукових досягнень, впевненості у своїх силах та професійного зростання!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх