Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підведення підсумків стану навчання у ВКСС ВІТІ

Добавлено: 10.02.2018 Переглянуто: 1251


07.02.2018 року у Військовому коледжі сержантського складу проводилось підведення підсумків стану навчання за I та III семестр курсантів (набору 2016 та 2017 року) та військової дисципліни. На підведення підсумків виступили: начальник коледжу, заступник начальника коледжу з навчальної роботи, начальник фізичної підготовки та спорту, начальники циклових комісій та начальник курсу, кожен по своєму напрямку діяльності.

Кожному курсу коледжу були поставленні завдання на наступний навчальний семестр: доведені дисципліни які будуть опановувати курсанти у новому семестрі перелік іспитів та заліків з предметів навчання у даній сесії; час проведення, завдання на практику (за військовим спрямуванням на 2 курсі, електромонтажна практика на 1 курсі).

Визначені основні пріоритети у підготовці курсантів як фахівців зв’язку, рейтинг курсантів у кожної навчальної групи, на курсі з урахуванням їхніх особистих якостей та дисциплінованості.

Зазначені кращі курсанти коледжу: Бородавка А.С., Недосіка Д.В., Сукач О.Ю., Шеметюк Т.В., Якимець Р.М., Кроленко А.О., Москаленко Я.В., Ніколаєнко Ю.Ю., Роспірко Н.О.

Також відмітились і кращі спортсмени вже 2018 року – курсант Гуцуляк Дмитро наказом Полтавської обласної державної адміністрації управління у справах сім’ї, молоді та спорту від 15.12.2017 року № 872 отримав звання кандидат у майстри спорту з греко-римської боротьби, за минулий рік коледжі було підготовлено 4 кандидати у майстри спорту України.

Курсанти, які мають зразкову військову дисципліну, сумлінно виконують службові обов’язок, за результатами сесії отримали відмінні оцінки з предметів навчання та успішно засвоїли навчальну програму, були заохочені владою начальника коледжу та батькам курсантів направлені листи, про зразкове виконання курсантами військового обов’язку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх