Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Черговий етап атестації курсантів IV курсу — комплексний екзамен з іноземної мови

Добавлено: 08.02.2018 Переглянуто: 1506


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут триває атестація курсантів IV курсів, які здобувають ступень вищої освіти «бакалавр».

З метою визначення рівня комунікативної компетенції курсантів і засвоєння ними навчальної програми з іноземної мови курсанти IV курсів всіх факультетів чотири дні складатимуть комплексний екзамен з іноземної мови. Очолює підкомісію завідувач кафедри Іноземних мов кандидат філологічних наук Пр. ЗСУ Капанайко Ірина Ярославівна.

Рівень володіння іноземною мовою буде визначатися за допомогою дворівневих мовних тестів, що містять тестові завдання стандартизованих мовленнєвих рівнів СМР 1 та СМР 2, які розроблені згідно з Концепцією мовної підготовки особового складу Збройних Сил України, а також з урахуванням норм Міжнародного мовного стандарту STANAG 6001 та відповідних рекомендацій Кембриджського університету.

Після здачі комплексного екзамену з англійської мови викладачі кафедри Іноземних мов визначать рейтинг курсантів за основними показниками мовленнєвої діяльності іншомовної комунікації, якими є аудіювання, говоріння, читання і письмо. Кращим за рейтингом курсантам буде надана можливість пройти незалежне мовне тестування для визначення стандартизованого мовленнєвого рівня відповідно до мовного стандарту STANAG 6001 у Навчально-науковому центрі іноземних мов Національного університет оборони України імені Івана Черняховського.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх