Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Захист атестаційних робіт курсантами IV курсів

Добавлено: 06.02.2018 Переглянуто: 1470


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут триває захист атестаційних робіт курсантами IV курсів, які здобувають ступень вищої освіти «бакалавр».

Так, на кафедрі Автоматизованих систем управління факультету Інформаційних технологій підкомісією екзаменаційної комісії головою якої призначений начальник відділу програмно-технічного забезпечення центру інформаційних систем військової частини А0351 підполковник Костюков Костянтин Володимирович, в ході захисту кваліфікаційних робіт курсантами 24 курсу було перевірено рівень науково-теоретичної та практичної підготовки за спеціальністю 123 Комп’ютерна інженерія.

За словами голови підкомісії курсанти продемонстрували здатність самостійно розв’язувати актуальні науково-технічні завдання, пов’язані з аналізом, синтезом, моделюванням та дослідженням процесів, об’єктів та систем у галузі інформаційних технологій.

За результатами захисту атестаційних робіт в кращу сторону було відзначено роботи курсантів Дніпровської А.М. та Бондаренка І.О. (керівник – д.т.н., с.н.с. підполковник Сова О.Я.), Хавер А.В. та Богдана О.П. (керівник – підполковник Шаповал О.М.) та Яворського Ю.В. (керівник к.т.н., доцент Пр. ЗСУ Грохольський Я.М.). Зокрема, кваліфікаційна робота Дніпровської Анастасії була рекомендована до участі в другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі "Військові науки".

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх