Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

20-річчя програми Мережних академій Cisco

Добавлено: 27.01.2018 Переглянуто: 1339


25 січня 2018 року в офісі Cisco та в Музеї історії Києва відбулась конференція, присвячена 20-річчю програми Мережних академій Cisco. У заході взяли участь представники більшості мережних академій Cisco, які функціонують в Україні, зокрема представники мережної академії, яка розгорнута на кафедрі Автоматизованих систем управління Військового інституту телекомунікацій та інформатизації – керівник академії начальник кафедри д.т.н., с.н.с. підполковник Сова О.Я., а також інструктори академії старший викладач кафедри підполковник Троцько О.О. та викладач кафедри майор Симоненко О.А.

З вітальним словом до гостей конференції звернулися менеджер корпоративної соціальної відповідальності Cisco в Україні та Азербайджані Олена Домотенко, менеджер Cisco зі співпраці з державним сектором Валерій Фіщук, регіональний менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності Cisco в країнах Європи, СНД та в Ізраїлі Карстен Сімонс (Karsten Simons).

На конференції обговорювалися питання розвитку програми Мережної академії Cisco в Україні, відзначалися досягнення програми Мережних академій Cisco в Україні та світі, а також були презентовані нові курси CCNA CyberOps та Python Essentials.

У ході заходу спеціалістами Cisco були проведені сесії для викладачів університетів, майстер-класи з нових продуктів та технологій.

На завершення заходу було проведено нагородження найкращих академій, керівників та інструкторів. Зокрема, керівника Мережної академії Cisco Військового інституту телекомунікацій та інформатизації начальника кафедри Автоматизованих систем управління доктора технічних наук, старшого наукового співробітника підполковника Сову Олега Ярославовича було нагороджено відзнакою компанії Cisco, за активне впровадження програм мережної академії Cisco в програми підготовки військових фахівці у Військовому інституту телекомунікацій та інформатизації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх