Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навчальна практика курсантів 3-х курсів

Добавлено: 26.01.2018 Переглянуто: 1152


Навчальна практика курсантів третього року навчання пройшла більше ніж в двадцяти військових частинах.

Направленість занять на практиці мала за мету сформувати у курсантів знання та навички, які в майбутньому знадобляться їм під час керівництва підлеглим особовим складом. Курсанти приймали участь в технологічних процесах технічного обслуговування, експлуатації та ремонту техніки зв’язку. Навчилися складати планувальні, облікові та звітні документи з технічного обслуговування засобів зв’язку та АСУ.

За весь період практики курсанти проявили особисту дисциплінованість та високу організованість, не допустили порушень військової дисципліни та вимог безпеки.

За підсумками практики відбувся захист звітів, на якій кожний курсант проаналізував отримані знання, надав оцінку своїм навичкам та вмінням в організації проведення заходів технічного обслуговування засобів зв’язку та АСУ.

Велика кількість позитивних відгуків командирів військових частин за результатами проходження навчальної практики, свідчить про високий рівень підготовки курсантів та високий професіоналізм викладацького складу інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх