Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Добавлено: 29.12.2017 Переглянуто: 1438


Шановні товариші військовослужбовці, викладачі, співробітники та курсанти!

Щиросердно вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим – святами, які захоплюють нас яскравим сяйвом новорічних вогнів, хвойним ароматом ялинки, веселим сміхом дітей та очікуванням казкового дива!

Підносячи нас над плином повсякдення і забарвлюючи в неповторні кольори наше життя, ці свята вдячно сприймаються і розумом, і серцем. Вони одвіку осяяні чарівним світлом перших дитячих вражень, не затьмарених наступним нелегким досвідом. Ми пропускаємо їх через свої долі, надії та сподівання. І, може, саме у миттєвості народження нового року людина ще раз з граничною ясністю та повнотою осягає свою сутність і призначення на цій землі, відчуває тепло своєї родини та оселі, міць свого зв’язку з народом.

Швидко плине час, зриваючи останні листки календаря, і 2017-й рік стає надбанням історії. Яким він був для України і зокрема для нас? Безумовно, складним. Радість і журба червоними і чорними нитками пронизували полотно долі нашої Батьківщини. Це був рік випробувань та вдалих проектів, здолання перешкод та здійснення планів. Це був рік багатий на події та перемоги. Нам є чим пишатися! Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації має майже вікову історію з підготовки справжніх професіоналів своєї справи, попит на яких особливо в умовах війни зростає ледь не щодня, а захист інформації та кібернетична безпека стали одним із пріоритетів обороноздатності нашої країни.

Дорогі курсанти! Знайте: сьогодні захисник Вітчизни – одна із найшляхетніших професій. Президент України Петро Порошенко українських військових назвав гордістю держави, а народ – своїми земними ангелами-хранителями.

У нас – благородна місія! Тож з думкою про перемогу добра над злом, з вірою у кращу долю Україні ми йдемо в Новий рік. Адже всіх нас об’єднують одна мета, один народ та одна Батьківщина, якою ми всі пишаємося та заради оборони якої докладаємо стільки зусиль!

І зважаючи на те, що 2018-й проходитиме під знаком чесного та хороброго Собаки, готового битися за добру справу та захищати дім, цей рік буде Роком українських військових, які обороняють від злого сусіда свій дім, свою країну.

Тож нехай із дзвінкими різдвяними передзвонами до ваших осель прийдуть мир, злагода та достаток, а Господнє благословення буде на всіх Ваших добрих справах в ім’я України та її народу!

З найкращими побажаннями

Начальник інституту полковник Євген Степаненко

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх