Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти вивчають досвід боротьби за незалежність

Добавлено: 27.12.2017 Переглянуто: 725


24 грудня 2017 року у Військовому коледжі сержантського складу ВІТІ за участю волонтера Ліги громадських організацій «Громада Полтавщини» Ніни Кирпотіної пройшла фотовиставка «1917-2017. Сто років війни за незалежність». Цей захід присвячений висвітленню подій Української революції 1917-1921 років, участі та ролі в них політичних діячів того часу, процесу формування Збройних Сил незалежної Української держави.

Курсанти коледжу на численних світлинах того часу змогли прослідкувати перебіг боротьби українського народу за звільнення від колоніального рабства, за створення своєї національної держави.

Вивчення досвіду – політичного і військового – наших попередників дозволить нам не повторити їх помилок, визначити правильні орієнтири та шляхи їх досягнення.

Військовослужбовці коледжу дізналися для себе із матеріалів виставки та історичних коментарів до них багато нового і важливого. Ця інформація допоможе їм сформувати український державницький світогляд, усвідомити роль армії для існування держави, особисту відповідальність кожного з нас за те, якою наша Українська держава стане.

Керівництво коледжу та курсанти дуже вдячні авторам та організаторам виставки за надіслані матеріали і надану можливість ознайомитися з ними.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх