Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

В Збройних Силах України стартували найпрестижніші футбольні змагання серед учасників АТО

Добавлено: 06.12.2017 Переглянуто: 847


3 грудня на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації офіційно відкрито четвертий сезон Всеукраїнської футбольної ліги учасників антитерористичної операції, який присвячений 26-й річниці Збройних Сил України.

Організатором та засновником цього Чемпіонату є федерація футболу учасників АТО під керівництвом Голови Правління Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці разом» Руслана Руденко. Відкрив цьогорічний чемпіонат начальник відділу фізичної підготовки і спорту Управління бойової підготовки військ Збройних Сил України полковник Олег Чернявський.

Цей турнір – унікальний, адже в ньому беруть участь понад 1,5 тисячі учасників бойових дій. Загалом у змаганнях виступлять 56 колективів. Футбольні баталії з грудня 2017 року по березень 2018 року прийматиме понад 35 міст України.

– Футбольні змагання стають популярними і з кожним роком набувають авторитет, а головною їх метою є морально-психологічна, фізична реабілітація і адаптація українських захисників До турніру залучили військових, прикордонників, працівників спецслужб, поліцію, Національну гвардію та ветеранів АТО. Спорт завжди об’єднує і згуртовує справжніх чоловіків. Завдяки патріотам, які беруть участь у змаганнях, ми здолаємо і переможемо будь-якого ворога, – зазначив Руслан Руденко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх