Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь представників інституту у IT-конференції InsaneByte

Добавлено: 04.12.2017 Переглянуто: 760


2 грудня в Полтаві проходила IT-конференція InsaneByte. Подія відбувалася в Полтавському університеті економіки і торгівлі. Це найбільша IT-конференція у Полтаві та області. Протягом одного дня 29 експертів у галузі інформаційних технологій ділилися своїм багаторічним досвідом та представили доповіді з різних напрямків: кібербезпеки, програмування, web-технологій. Серед доповідачів були присутні керівники IТ-компаній України, розробники програмного забезпечення для ПК та мобільних пристроїв, фахівці з кібербезпеки, юридичного супроводу IТ. Серед найбільш цікавих тем конференції були: дрони, роботи, GoogleGlass, Mindflex, доповнена реальність та мережеві рішення.

Цей захід відвідали викладачі і курсанти нашого інституту та Військового коледжу сержантського складу. Курсанти мали можливість отримати знання, які зможуть застосовувати у майбутньому. Практичне застосування цих знань – віддалене керування роботами та дронами із застосуванням web-технологій, створення власних проектів на базі модулів Arduino та Raspbery.

Відвідування конференції та спілкування з доповідачами дозволили курсантам сучасні тенденції розвитку ІT-галузі, напрямки використання різних мов програмування, зрозуміти, що користується попитом та над чим ще потрібно працювати.

Курсанти відчули актуальність та високий попит на фахівців їхньої майбутньої професії – фахівців телекомунікаційних та інформаційних технологій.

Сьогоднішні Збройні Сили України впевнено ідуть по шляху переоснащення новими засобами зв'язку. Саме для експлуатації цієї новітньої техніки зв’язку та автоматизації і готовить фахівців наш Військовий інститут та Військовий коледж сержантського складу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх