Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо з успішним закінченням навчання у Військовому інституті іноземних мов США

Добавлено: 07.11.2017 Переглянуто: 1302


Вітаємо з успішним закінченням навчання завідувача кафедри Іноземих мов кандидата філологічних наук працівника Збройних Сил України Капанайко Ірину Ярославівну, яка з 22 серпня по 27 жовтня 2017 року перебувала на навчанні у Військовому інституті іноземних мов США у м. Сан Антоніо, Техас.

Протягом періоду навчання Ірина Ярославівна згідно з програмою "Курсу з питань управління процесами мовної підготовки" ознайомилась із структурою Центру англійської мови Військового інституту іноземних мов США, організацією навчального процесу на курсах англійської мови Центру, з організацією життя військово-повітряної бази країни перебування, ставленням до військових зі сторони цивільного населення та органів місцевого самоврядування.

Професійно-особистісному зростанню педагога сприяли тренінги та практичні заняття з методики викладання на курсах загальної та спеціальної англійської мови у Військовому інституті іноземних мов США, питань менеджменту, лідерства, роботі з підлеглими, вирішення виробничих конфліктів, професійним підбором кадрів та мотивуванням персоналу.

За результатами виконання програми "Курсу з питань управління процесами мовної підготовки" Капанайко Ірина Ярославівна отримала Диплом про успішне закінчення навчання в Інституті, Нагрудний знак випускника та іменну статуетку за сумлінність та ініціативу під час підготовки індивідуального проекту за темою "Технології та людський ресурс у процесі управління".

Бажаємо Ірині Ярославівні нових творчих здобутків! Нехай ваша праця надихає науково-педагогічних працівників інституту на творчість та зростання професійного рівня!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх