Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Заохочення кращих курсантів факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку

Добавлено: 04.10.2017 Переглянуто: 1119


03 липня 2017 року під час ранкового розводу, начальником факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку, полковником Пономарьовим О.А., були заохочені курсанти факультету, які за підсумковий період навчання оволоділи навчальною програмою на «добре» та «відмінно».

Нагрудним знаком «Відмінник Збройних Сил України» були нагороджені курсанти, які на відмінно оволоділи навчальною програмою за підсумковий період, мають заохочення за зразкове несення служби, бездоганну військову дисципліну. Серед них: сержанти Владислав Стокальський, Сергія Булковський, Володимир Столяр, старші солдати Михайло Туз, Юрій Іванчик, Ольга Думітраш, солдати Микола Забужанський.

Батькам курсантів, які за підсумковий період мають середній бал 4,5 і вище, були надіслані листи-подяки від керівництва військового інституту зі словами вдячності за виховання дітей.

«Для сьогоднішніх курсантів факультету головним, власне, є навчання. Ви повинні розуміти, що після завершення навчання від того, наскільки ви будете готові, залежатиме життя ваших підлеглих, результат виконання бойових завдань і ваше особисте життя», в своїй промові, звертаючись до курсантів факультету, підкреслив начальник факультету полковник Пономарьов О.А.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх